ADVISERING, BEMIDDELING, BEGELEIDING

WIE ZIJN WIJ?

Dupont Hotel & Leisure is een allround onderneming met specialisaties op gebied van advies, bemiddeling en begeleiding en exclusief werkzaam in de segmenten hotels en vakantieparken. Gestart in 1998 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een breed palet aan zakelijke dienstverlening voor haar klanten. Wij zijn werkzaam in West-Europa met de nadruk op Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Dupont Hotel & Leisure heeft oog voor kwaliteit, maatwerk en het belang van haar opdrachtgevers. Of het nu gaat om ketens, overheden, ontwikkelaars, architecten of beleggers, wij zijn in staat om in te spelen op de behoeften van onze opdrachtgevers. Op een eigen en unieke werkwijze verzorgt Dupont Hotel & Leisure het gehele traject voor u. Dit uit zich in drie specialisaties; advisering, bemiddeling, begeleiding.

WIJ MAKEN UW PROJECT TOT EEN SUCCES

Advisering

Dupont Hotel & Leisure voorziet haar opdrachtgevers van advies betreffende bestaande, nog te bouwen of reconversie van hotels en vakantieparken. Zo doen we onderzoek naar strategische heroriëntatie van bestaande objecten en de commerciële haalbaarheid hiervan.

Bemiddeling

Dupont Hotel & Leisure bemiddelt bij de aan- en verkoop van bestaande en nog te bouwen hotels en vakantieparken. We doen het boekenonderzoek en begeleiden onze opdrachtgevers daarbij tot en met overdracht of zelfs tot en met de (her)opening

Begeleiding

Dupont Hotel & Leisure biedt met haar kennis en kunde begeleiding op projectbasis. Zoals de projectbegeleiding bij bouw en renovatie, management van bedrijven, FF&E inrichting en het uitponden van recreatief
onroerend goed.

JARENLANGE ERVARING

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goede vertrouwensband met onze opdrachtgevers opgebouwd en zijn wij trots op de vele gerealiseerde projecten. Wij kijken uit naar nieuwe samenwerking en nieuwe opdrachten.

Wim Dupont / Directeur – Eigenaar